Prova Pejlo! Beställ en valfri diagnos kostnadsfritt

Kampanjen är avslutad!

Pejlo är digitala diagnoser som ger dig en tydlig bild över hur din klass ligger till på både elev- och klassnivå. Diagnoserna är självrättande där så är möjligt och därmed tidsbesparande för dig som lärare. Genom att debåde visar och dokumenterar elevernas kunskaper kan du använda din tid till att undervisa mer träffsäkert.

Pejlo - två olika typer av digitala diagnoser: 
Pejlo Uppstart och Pejlo Insikt.

Pejlo Uppstart används för att pejla av elevernas och klassens grundläggande kunskaper vid terminsstarten i åk 7 i svenska och matematik samt för Gy1 i matematik. Diagnosen är helt självrättande och resultatet redovisas direkt efter genomförandet.

Pejlo Insikt kan genomföras när som helst under läsåret och med fördel användas inför de nationella proven i åk 6 och 9 i matematik och i svenska åk 9. Diagnosen mäter allt centralt innehåll, är helt självrättande och resultatet redovisas direkt efter genomförandet.

Till båda diagnoserna får du och dina elever Pejlos kunskapsprofiler som ger en överskådlig och tydlig bild av styrkor och svagheter.

Beställ valfri diagnos kostnadsfritt. Du väljer själv vilken diagnos du vill prova. Vi återkommer till dig per mejl med din inloggning och då har du tre veckor på dig att prova.

Så här kommer du igång
Här kan du ladda ner en enkel instruktion till hur du som lärare provar din diagnos. Den är bra att ha till hands när du vill komma igång.

Instruktion till hur du provar din Pejlodiagnos

Pejlo