Tekniska problem

Vi har av tekniska skäl tvingats dra tillbaka ett antal digitala produkter.

  • IST material till Matte Direkt Safari. Vi räknar med att ha det mesta av IST materialet tillgängligt via vår hemsida igen under vecka 37. Pågående licenser kommer återbetalas och vi kontaktar våra kunder angående detta inom kort. I det fall ni vill använda onlinebok för digital genomgång i klassrummet så kontakta kundtjänst för en kostnadsfri licens.
  • Övrigt IST material, bl a till Matte Direkt, kommer på sikt ersättas med nytt, alternativt material som stöttar arbetet i klassrummet på ett liknande vis. Pågående licenser kommer återbetalas och vi kontaktar våra kunder angående detta inom kort. I det fall ni vill använda onlinebok för digital genomgång i klassrummet så kontakta kundtjänst för en kostnadsfri licens.
  • Kiwi online har vi tyvärr tvingats dra tillbaka av tekniska skäl. Pågående licenser kommer återbetalas och vi kontaktar våra kunder angående detta inom kort.
  • Produkternas egna hemsida (t ex Safariwebben och för MatteDirekt) är även de tyvärr nedstängda av tekniska skäl. Vi kommer snarast att lägg ut det mest använda materialet på vår hemsida www.sanomautbildning.se istället. Om det är något specifikt som ni saknar, kontakta gärna kundtjänst så skall vi göra vårt bästa för att skicka materialet till er.