En inspirationskväll för dig som undervisar vuxna i sfi och/eller grundläggande sva

Välkommen till en inspirationskväll för dig som undervisar vuxna!

Under kvällen får du lyssna till Kristina Asker, författare till Grundhjulet för grundläggande sva och Camilla Nilsson, författare till Språkvägen för sfi kurs A. De presenterar sina böcker och ger konkreta tips och förslag på övningar som är anpassade till de olika nivåerna. Under kvällen håller också Camilla Nilsson och Ulrika Ekblad en liten workshop utifrån Språkvägens nya lärarmaterial Samtalsövningar!

Språkvägen och Grundhjulet

Var och när?

Stockholm, onsdag 8 november
Sanoma Utbildning, Alströmergatan 12 

Kvällens program:

16. 45 - 17.15 Välkommen. 
Vi öppnar upp dörrarna. Kaffe/te och smörgås står framdukat. Tillfälle att titta på vår bokutställning.

17.15 - 17.45 Pass 1 - sfi  
Camilla Nilsson presenterar metoden i Språkvägen – ”från tal till skrift”. Camilla berättar också om sin erfarenhet av att undervisa sfi kurs A-elever. Bland annat beskriver hon hur du kan arbeta med språket som eleverna möter i vardagen och använda det i undervisningen.

17.45 - 18.15 Pass 2 - grundläggande sva 
Kristina Asker presenterar upplägg och tankar bakom sin bok Grundhjulet. Hon ger även konkreta exempel och praktiska tips att ta med till undervisningen på grundläggande sva.

18.15 - 18.25 Bensträckare

18.25 - 18.55 Pass 3 - workshop
Camilla Nilsson och Ulrika Ekblad håller i en workshop utifrån Samtalsövningar för sfi B som är den senaste komponenten i Språkvägen-serien.  Under workshopen presenteras ett par av de muntliga övningar som ingår i materialet.

18.55 - 19.30 Mingel
Vi avrundar kvällen med ett glas vin/alkoholfritt alternativ och lättare tilltugg. Tillfälle att prata och ställa frågor till författare och redaktör.

Goodiebag!
Alla deltagare får en goodiebag med bland annat smakprov från Samtalsövningar och en nya sfi-affisch om Djur, fåglar och natur i Sverige i ett exklusivt storformat.

Varmt välkommen!

Begränsat antal platser.

Adressuppgifter

Förnamn
Efternamn
Skola
Adress
Postnummer
Ort
E-post
Ev. allergier
 

Ange vilka ämnen du undervisar i
 
Ja tack, jag vill gärna ha en påminnelse om kvällen skickad till min mobil.
Mobilnummer