Nyhet - Champ digital

Till hösten lanserar vi på Sanoma Utbildning en helt ny digital version av våra kända och etablerade läromedel. Vi utgår från ett beprövat och genomarbetat innehåll som vi vet fungerar och engagerar eleverna. Just nu håller vi på att utveckla den digitala versionen av Champ. Inför höstterminen 2017 släpper vi därför en betaversion* av Champ digital. Vi önskar samarbeta med ett antal skolor under den här testperioden.

Är din skola nyfiken på att testa Champ 4 digital helt gratis under nästa läsår: 2017/18? Anmäl ditt intresse i formuläret nedan.

Om Champ digital
I Champ digital finns texter, ljud, sånger, bilder och interaktiva klassrumsövningar samlat på ett och samma ställe. Många övningar är självrättande, andra ger möjlighet till öppna svar. Dessutom finns extra färdighetsträning till varje kapitel i vår digitala ö-värld bingel, www.bingel.se. Glosträning hittar du och dina elever även i Övningsmästaren, www.ovningsmastaren.se.

Vi strävar alltid efter att ge dig som lärare de bästa tänkbara förutsättningarna för att bedriva undervisning. Det ska vara smidigt, tidsbesparande och tryggt att arbeta digitalt! Ett inbyggt lärarstöd vägleder dig genom materialet, med exempelvis instruktioner och pedagogiska planeringar. Här finns också en resultatvy som ger dig en tydlig överblick hur det går för dina elever. Med ett klick får du svar på hur klassen ligger till och kan därmed anpassa din undervisning efter individuella förutsättningar och behov.

*En betaversion är en icke fullständig version av en digital produkt. Den är fortfarande under utveckling, kan innehålla defekter och alla planerade funktioner är ännu inte färdiga. Vi strävar efter att erbjuda våra användare så kompletta och behovsuppfyllande digitala läromedel som möjligt och därför vill vi samarbeta med utvalda pilotskolor för testning av Champ digital innan vi lanserar en fullständig version. Betastämpeln försvinner i samband med vår lansering till höstterminen 2018. Självklart ska det vara smidigt för er att prova. Under hela perioden kan ni räkna med vår support. 

Adressuppgifter

Förnamn (obligatoriskt fält)
Efternamn (obligatoriskt fält)
E-post (användarnamn) (obligatoriskt fält)
Skola (obligatoriskt fält)
Adress (obligatoriskt fält)
Postnummer (obligatoriskt fält)
Ort (obligatoriskt fält)
Mobilnummer (obligatoriskt fält)
Roll (obligatoriskt fält)
Rektors namn (obligatoriskt fält)
Rektors telefonnummer (obligatoriskt fält)

Bingel

Bingel är ett digitalt hjälpmedel där eleven färdighetstränar på ett nytt, roligt och motiverande sätt. Bok + bingel = eleverna tränar mer!

Klicka här för att beställa inloggning till bingel

Övningsmästaren

Övningsmästaren är en digital portal för ljudfiler, ordträning, hörövningar och begreppsträning inom moderna språk, sfi och matematik.

Läs mer

Klassrummet

Genom att följa Klassrummet på FB får du idéer, lektionstips, nyheter och inspiration som rör din undervisning.

Klicka här för att komma till Klassrummet

Nyhetsbrev

Vill du ta del av våra nyheter och läromedelsutskick för Förskola och grundskola Fk-6?

Läs mer

Kontakta oss

Order och beställning
08-587 642 10
kundtjanst@sanomautbildning.se