Champ Fk-3

Engelska ska vara spännande och roligt och det kommer det att bli med Champ. Här finns roliga texter, varierade övningar och medryckande ramsor. Du kan börja med Champ i årskurs fk-1, årskurs 2 eller årskurs 3.

Först ut är Champ för årskurs 3
Elevböckerna och lärarhandledningen utkommer under våren och sommaren 2017 och består av textbook, workbook och en lärarhandledning. De övriga komponenterna, för fk-2, utkommer under våren 2018 och består av en storbok online samt en elevbok.

Champ lärarhandledning
Lärarhandledningen inspirerar dig och underlättar din undervisning. Här finns förslag på hur du kan förbereda lektionerna, genomföra undervisningen samt följa och dokumentera dina elevers utveckling i engelska. Det är här du hittar förslag på lekar, spel och interaktionsövningar och sånger och ramsor, som alla syftar till att göra engelskan spännande och rolig. Varje kapitel har en tydlig arbetsgång, där alla förmågor systematiskt tränas, såväl de receptiva (höra och läsa) som de produktiva (tala/interagera och skriva).

Champ 3 = Textbook + Workbook
I Champ 3 får eleverna möta olika typer av texter med vardagsnära och användbara ord och fraser. Varje kapitel har ett tydligt fokus och övningskedjan tränar alla förmågorna.

Workbook
Kapitlen inleds med en Warm up, som skapar förförståelse för de viktiga orden i kapitlet.

Textbook
Därefter läser och arbetar klassen gemensamt med texten. Bilderna skapar sammanhang, stöttar texten och utvecklar innehållet. De kan användas till olika typer av samtals- och interaktionsövningar.
Workbook
Efter textarbetet finns minst fyra övningar, i vilka eleverna får visa läs- och hörförståelse samt använda de ord och fraser som de hittills lärt sig för att tala (interagera/presentera) och skriva. Efter kapitel 5, 10, 15 och 20 finns ett repetitionsuppslag. Där har alla ord och fraser som eleverna hittills lärt sig samlats.


Champ F-2
Eleverna möter de två figurerna Charlie och Taylor. Tillsammans flyger de på en flygande matta och eleverna får följa med på spännande äventyr runt om i världen. Under sin resa hamnar Charlie och Taylor på olika platser och i olika situationer där engelska används.

Workbook
Efter genomgångar och muntligt arbete med Storboken får eleverna arbeta med övningar i Workbook där fokus ligger på de receptiva förmågorna. De utvecklar sin engelska genom att läsa, lyssna, skriva och på olika sätt visa att de har förstått.

Champ lärarhandledning F-2
Lärarhandledningen vägleder dig, ger inspiration och underlättar din undervisning. Den har en tydlig arbetsgång och du blir guidad före, under och efter arbetet med Storboken. Här hittar du också förslag på hur du kan förbereda dina lektioner och genomföra din undervisning samt fler tips och idéer på ramsor, sånger, lekar och extraövningar. Till varje kapitel finner du också en talövning.

Champ 3
Champ 3 Textbook
ISBN: 52341063 Pris: 115kr
+ -
Köp
Champ 3 Storbok/Textbook online
ISBN: 52351253 Pris:
+ -
Köp
Champ 3 Workbook
ISBN: 52341070 Pris: 115kr
+ -
Köp
Champ 3 Lärarhandledning
ISBN: 52341087 Pris: 636kr
+ -
Köp
Champ 3 Lärarens ljudfiler mp3-filer
ISBN: 52351239 Pris:
+ -
Köp
Champ Fk-2
Champ 2 Workbook
ISBN: 52341049 Pris: 100kr Utkommer: 2018-04-20
+ -
Köp
Champ F-2 Teacher guide
ISBN: 52341056 Pris: 600kr Utkommer: 2018-07-16
+ -
Köp
Champ 2 Storbok online
ISBN: 52351215 Pris: Utkommer: 2018-04-20
+ -
Köp

Bingel

Bingel är ett digitalt hjälpmedel där eleven färdighetstränar på ett nytt, roligt och motiverande sätt. Bok + bingel = eleverna tränar mer!

Klicka här för att beställa inloggning till bingel

Övningsmästaren

Övningsmästaren är en digital portal för ljudfiler, ordträning, hörövningar och begreppsträning inom moderna språk, sfi och matematik.

Läs mer

Klassrummet

Genom att följa Klassrummet på FB får du idéer, lektionstips, nyheter och inspiration som rör din undervisning.

Klicka här för att komma till Klassrummet

Nyhetsbrev

Vill du ta del av våra nyheter och läromedelsutskick för Förskola och grundskola Fk-6?

Läs mer

Kontakta oss

Order och beställning
08-587 642 10
kundtjanst@sanomautbildning.se