Champ Fk-3

Engelska ska vara spännande och roligt och det kommer det att bli med Champ. Här finns roliga texter, varierade övningar och medryckande ramsor. Du kan börja med Champ i årskurs fk-1, årskurs 2 eller årskurs 3.

Först ut är Champ för årskurs 3
Elevböckerna och lärarhandledningen utkommer under våren och sommaren 2017 och består av textbook, workbook och en lärarhandledning. De övriga komponenterna, för fk-2, utkommer under våren 2018 och består av en storbok online samt en elevbok.

Champ lärarhandledning
Lärarhandledningen inspirerar dig och underlättar din undervisning. Här finns förslag på hur du kan förbereda lektionerna, genomföra undervisningen samt följa och dokumentera dina elevers utveckling i engelska. Det är här du hittar förslag på lekar, spel och interaktionsövningar och sånger och ramsor, som alla syftar till att göra engelskan spännande och rolig. Varje kapitel har en tydlig arbetsgång, där alla förmågor systematiskt tränas, såväl de receptiva (höra och läsa) som de produktiva (tala/interagera och skriva).

Champ 3 = Textbook + Workbook
I Champ 3 får eleverna möta olika typer av texter med vardagsnära och användbara ord och fraser. Varje kapitel har ett tydligt fokus och övningskedjan tränar alla förmågorna.

Workbook
Kapitlen inleds med en Warm up, som skapar förförståelse för de viktiga orden i kapitlet.

Textbook
Därefter läser och arbetar klassen gemensamt med texten. Bilderna skapar sammanhang, stöttar texten och utvecklar innehållet. De kan användas till olika typer av samtals- och interaktionsövningar.

Workbook
Efter textarbetet finns minst fyra övningar, i vilka eleverna får visa läs- och hörförståelse samt använda de ord och fraser som de hittills lärt sig för att tala (interagera/presentera) och skriva. Efter kapitel 5, 10, 15 och 20 finns ett repetitionsuppslag. Där har alla ord och fraser som eleverna hittills lärt sig samlats.

Champ 3
Champ 3 Textbook
ISBN: 52341063 Pris: 105kr
+ -
Köp
Champ 3 Workbook
ISBN: 52341070 Pris: 120kr Utkommer: 2017-07-15
+ -
Köp
Champ 3 Lärarhandledning
ISBN: 52341087 Pris: 600kr Utkommer: 2017-08-15
+ -
Köp

Bingel

Bingel är ett digitalt hjälpmedel där eleven färdighetstränar på ett nytt, roligt och motiverande sätt. Bok + bingel = eleverna tränar mer!

Klicka här för att beställa inloggning till bingel

Övningsmästaren

Övningsmästaren är en samlingsportal för Ljudmästaren, Glosmästaren och olika slags digitala övningar.

Läs mer

Nyhetsbrev

Vill du ta del av våra nyheter och läromedelsutskick för Förskola och grundskola Fk-6?

Läs mer

Kontakta oss

Order och beställning
08-587 642 10


Läromedelsinformation
Mona Michanek, marknadsförare
mona.michanek@
sanomautbildning.se

08-587 642 43

Mona Michanek