Let´s start


Let’s start

Let’s start är ett läromedel i engelska som består av en övningsbok, en lärarbok och en cd. Tillsammans täcker de hela lågstadiets behov av material. Böckerna går utmärkt att använda antingen man väljer att börja med engelskan årskurs 1, 2 eller 3.

Tyngpunkten i aktiviteterna ligger på återkommande avlyssning, muntlig träning samt många sånger, lekar, rim och ramsor för att leka in språket. Progressionen är långsam och det ges mycket tid till repetition.

Övningsboken blir den lekfulla basen för arbetet. Läraren väljer själv när och om momenten läsa och skriva engelska ska införas.

Lärarboken styr hela inlärningsprocessen och blir det viktigaste instrumentet under de första åren. Handledningen är systematiskt uppbyggd kring 17 olika ämnesområden som handlar om elevens vardag och som också integrerar andra skolämnen. Den är mycket detaljerad och innehåller, förutom lektionsplanering med tips och idéer, notskrift och ackordanalys till många av sångerna.

Cd:n (80 min) innehåller de flesta sångerna och många ramsor. Dessutom finns ett antal historier om hunden Monty för avlyssningsträning.

Monty Handdockan är ett perfekt hjälpmedel i klassrummet. Monty gör engelskpassen roligare och får även blyga elever att släppa loss.

Let´s start
Let's start Övningsboken
ISBN: 62205508 Pris: 117kr
+ -
Köp
Let's start Lärar-cd
ISBN: 62273026 Pris: 414kr
+ -
Köp

Bingel

Bingel är ett digitalt hjälpmedel där eleven färdighetstränar på ett nytt, roligt och motiverande sätt. Bok + bingel = eleverna tränar mer!

Klicka här för att beställa inloggning till bingel

Övningsmästaren

Övningsmästaren är en samlingsportal för Ljudmästaren, Glosmästaren och olika slags digitala övningar.

Läs mer

Nyhetsbrev

Vill du ta del av våra nyheter och läromedelsutskick för Förskola och grundskola Fk-6?

Läs mer

Kontakta oss

Order och beställning
08-587 642 10


Läromedelsinformation
Mona Michanek, marknadsförare
mona.michanek@
sanomautbildning.se

08-587 642 43

Mona Michanek