Smile


Smile
 
Smile är ett särdeles lekfullt nybörjarmaterial - det ska vara roligt med engelska! Det är en stadiebok, vilket innebär att du kan börja när du vill och använda det som passar dig och eleverna bäst.

Målet för lektionspassen är att eleverna dels ska gilla och inspireras av ämnet engelska, dels ska skaffa sig både ett hyggligt uttal och viss språkförståelse byggd på ett första elevnära ordförråd. Det blir mycket höra och härma/prata. Momenten läsa och skriva kan gott vänta till senare!

Arbetet tar sin utgångspunkt i Picture book där varje kapitel presenteras uppslagsvis i läckra färger. De teman som tas upp är sådana som rör barnen själva, alltifrån den egna personen till närmiljön. Sist i varje kapitel ligger tre bildrutor som talar om vilken sång, vilken ramsa samt vilken lek som är "huvudattraktion" i kapitlet (i lärarboken tipsas om många fler!).

Motsvarande uppslag i Activity book har två syften; vänstersidan knyter alltid an till eleverna själva och heter följaktligen My page. Eleverna ska få applicera sina kunskaper på sig själva. Högersidan däremot är en riktig knep och knåp-sida som kallas Fun page. Där får eleverna på ett lekfullt sätt användning av det de lärt sig här och i tidigare kapitel.

Teacher’s book är ditt ovärderliga hjälpmedel och nyckeln till själva arbetet. Boken innehåller mycket noggranna anvisningar och tips om hur och vad du kan göra på lektionerna, ett steg i taget. Här finns alla sånger, rim, ramsor och lekar från blänkarna i bilderboken men också massor av förslag till andra.

De fullmatade cd-skivorna innehåller inte bara sånger med singbackversioner, rim och ramsor utan även ett antal korta hörövningar samt uttalsträning.

Smile
Smile Picture book
ISBN: 62240028 Pris: 116kr
+ -
Köp
Smile Big book
ISBN: 62259495 Pris: 448kr
+ -
Köp
Smile Activity book
ISBN: 62240004 Pris: 108kr
+ -
Köp
Smile Teacher's book
ISBN: 62240011 Pris: 644kr
+ -
Köp
Smile Cd-skivor 2 st.
ISBN: 62244873 Pris: 616kr
+ -
Köp
Smile Smiley handdockan
ISBN: 62262600 Pris: 255kr
+ -
Köp

Bingel

Bingel är ett digitalt hjälpmedel där eleven färdighetstränar på ett nytt, roligt och motiverande sätt. Bok + bingel = eleverna tränar mer!

Klicka här för att beställa inloggning till bingel

Övningsmästaren

Övningsmästaren är en samlingsportal för Ljudmästaren, Glosmästaren och olika slags digitala övningar.

Läs mer

Nyhetsbrev

Vill du ta del av våra nyheter och läromedelsutskick för Förskola och grundskola Fk-6?

Läs mer

Kontakta oss

Order och beställning
08-587 642 10


Läromedelsinformation
Mona Michanek, marknadsförare
mona.michanek@
sanomautbildning.se

08-587 642 43

Mona Michanek