Penguin Readers Level 2

Level 2 Elementary (500 ord)

Penguin Readers är lättlästa, spännande och högintressanta bredvidläsningsböcker som passar både lässvaga och läsvana elever i grundskolan. Böckerna är i de flesta fall förkortade och förenklade moderna klassiker.
Uppdelning på olika nivåer (levels) återspeglar den stegrade svårighetsgraden främst baserad på antalet ord i de enskilda böckerna.

The Birds - 42 sidor
Fåglarna samlas i tusentals och förmörkar himlen. De är mycket hungriga och ute efter att döda ... Boken som blev en Hitchcock-klassiker som film.

Dante's Peak - 42 sidor
Dante's Peak är en liten stad vid foten av en vulkan. Vetenskapsmannen Harry Dalton varnar för att vulkanen kommer att få ett utbrott. Ingen verkar tro honom ...

Freckles - 32 sidor
Susie har fräknar och avskyr dem! Och alla pojkar intresserar sig för hennes bästa kompis - utom kanske den nye killen Jack ...

Johnny English - 28 sidor
Johnny (på film i Rowan Atkinsons sanslösa tappning) är hemlig agent men klantar sig allt som oftast. Han får i uppgift att ombesörja säkerheten kring drottningen ...

Of Mice and Men - 48 sidor
Steinbecks klassiska mästerverk undgår inte att fängsla läsaren. George och hans obegåvade kamrat Lennie tar jobb som lantarbetare. Lennies styrka leder honom i fördärvet ...

The Sheep-Pig - 37 sidor
En fårhund "adopterar" den kloke och artige grisen Babe. Babe får lära sig mycket om människors och djurs beteenden.

Simply Suspense - 48 sidor
Tre skrämmande noveller. I den första väljer en man mellan två dörrar. Om han öppnar fel måste han dö. I den andra novellen går en kvinna in på sitt hotellrum, men hon är inte ensam. I den tredje tillbringar en man en skräckfylld natt i ett vaxkabinett.

Stranger Than Fiction: Urban Myths - 40 sidor
Vad hände med mannen som föll från the Empire State Building? Hur gick det med familjen som gick och lade sig i fel hus? Kan kossor flyga? Dessa frågor och många fler besvaras i denna roliga och otroliga bok.

Penguin Readers Level 2
The Birds
ISBN: 62228071 Pris: 133kr
+ -
Köp
Of Mice and Men
ISBN: 62253653 Pris: 133kr
+ -
Köp
The Sheep-Pig
ISBN: 62228125 Pris: 133kr
+ -
Köp
Stranger Than Fiction: Urban Myths
ISBN: 62232931 Pris: 133kr
+ -
Köp

Grattis Matts Winblad till Lärkanpriset 2017!

Med stolthet gratulerar vi årets Lärkanpristagare i kategorin Högstadium: Matts Winblad. Priset delas ut av Sveriges Läromedelsförfattares Förbund.

Läs mer

Se inspelat webbinarium om Awesome English

Här erbjuder vi möjligheten att få en genomgång av det nya läromedlet i engelska för åk 7-9.

Läs mer

Övningsmästaren

Övningsmästaren är en digital portal för ljudfiler, ordträning, hörövningar och begreppsträning inom moderna språk, sfi och matematik.

Läs mer

Redaktionen tipsar

A good read

Kontakta oss

Order och beställning
08-587 642 10
kundtjanst@sanomautbildning.se