Penguin Readers Level 5

Level 5 Upper Intermediate (2 300 words)

Penguin Readers är lättlästa, spännande och högintressanta bredvidläsningsböcker som passar både lässvaga och läsvana elever i grundskolan. Böckerna är i de flesta fall förkortade och förenklade moderna klassiker.
Uppdelning på olika nivåer (levels) återspeglar den stegrade svårighetsgraden främst baserad på antalet ord i de enskilda böckerna.

The Firm - 76 sidor
John Grishams bestseller om unge Mitch McDeer som först är överlycklig över sin anställning i en advokatfirma men som sedan upptäcker att han har blivit indragen i en mardrömsliknande komplott.

The Phantom of the Opera - 96 sidor
Den vackra och begåvade sopranen Christine kommer till operahuset i Paris. Operan hemsöks av ett mystiskt spöke. Christine dras in i en farlig värld av musik, passion och svartsjuka.

Penguin Readers Level 5
The Phantom of the Opera
ISBN: 62253752 Pris: 133kr
+ -
Köp

Grattis Matts Winblad till Lärkanpriset 2017!

Med stolthet gratulerar vi årets Lärkanpristagare i kategorin Högstadium: Matts Winblad. Priset delas ut av Sveriges Läromedelsförfattares Förbund.

Läs mer

Se inspelat webbinarium om Awesome English

Här erbjuder vi möjligheten att få en genomgång av det nya läromedlet i engelska för åk 7-9.

Läs mer

Övningsmästaren

Övningsmästaren är en digital portal för ljudfiler, ordträning, hörövningar och begreppsträning inom moderna språk, sfi och matematik.

Läs mer

Redaktionen tipsar

A good read

Kontakta oss

Order och beställning
08-587 642 10
kundtjanst@sanomautbildning.se