Läs om sport


Läs om sport

En helt ny serie lättlästa böcker om sport skrivna av sport- och KP-journalisten Mattias Danielsson. Böckerna är tänkta att locka elever att träna sin läsförståelse genom att de får läsa texter som intresserar dem.

I alla fyra böckerna finns det rikligt med illustrationer som väl kompletterar de lättlästa och intressanta texterna.

För att inte förstöra läsupplevelen finns frågor på texterna i serien i en separat kortlek. Kortleken kan användas både enskilt och i grupp.

Inspark
Lättlästa och roliga texter om allt som har med världens största sport att göra: fotbollens fantastiska historia, spännande matcher, märkliga händelser, de bästa lagen och de märkligaste målen. Svenska skyttedrottningen Lotta Schelin avslöjar också sina bästa målgörartips och Zlatan Ibrahimovic berättar hur han blev så bra på att dribbla. Fotbollens regler gås igenom på ett pedagogiskt och intresseväckande vis med hjälp av roliga illustrerade exempel.

Startskott
I Startskott finns det lättlästa och roliga texter om allt som har med friidrott att göra: fantastiska prestationer, påhittiga fuskare och oslagbara rekord. Dessutom finns det en genomgång av de svenska friidrottsstjärnorna.

Nedsläpp
I Nedsläpp finns lättlästa texter om allt som har med ishockey att göra: hockeypsykologi, kända spelare och superfemman. Dessutom ger Tommy Boustedt, utvecklingschef på Svenska ishockeyförbundet, goda råd och förklaringar till sporten ishockey.

Knockout
I Knockout finns lättlästa och roliga texter om allt som har med boxning att göra, regler, viktklasser och olika typer av slag. Dessutom en genomgång av världens bästa boxare genom tiderna.

Läs om sport Paket
I Läs om sport Paket ingår ett exemplar av respektive titel Nedsläpp, Inspark, Startskott och Knockout samt en frågekortlek.

Läs om sport
Inspark
ISBN: 62286583 Pris: 68kr
+ -
Köp
Läs om sport Kortlek
ISBN: 62286620 Pris: 87kr
+ -
Köp
Läs om sport Paket
ISBN: 62297893 Pris: 268kr
+ -
Köp

Se inspelat Webbinarium om Förstå språket NO/SO

I det här inspelade webbinariet presenterar författaren Tiia Ojala sitt läromedel Förstå språket NO/SO för nyanlända.

Se webbinarie

Kontakta oss

Order och beställning
08-587 642 10
kundtjanst@sanomautbildning.se