Men hallå!


Men hallå!

Men hallå! är ett material som ger eleverna möjlighet att förbättra sin läsförståelse och träna sig i att samtala om och reflektera kring texter. Materialet fokuserar också på ordkunskap. Texterna är valda för att passa grundskolans senare del och kan användas i vanliga klasser, i språkval svenska eller i grupper med svenska som andraspråk. Men hallå! består av en antologi, en arbetsbok samt en lärarhandledning.

Antologin innehåller 39 relativt korta texter som ger eleverna i klassen eller gruppen gott om gemensamma läsupplevelser.

Lärarhandledningen innehåller reflektionsfrågor till samtliga texter i antologin. Där finns också utförliga textpresentationer som kopieringsunderlag samt facit till elevboken.

Men hallå!
Men hallå! Antologi
ISBN: 62256425 Pris: 280kr
+ -
Köp
Men hallå! Arbetsbok
ISBN: 62262389 Pris: 105kr
+ -
Köp
Men hallå! Lärarhandledning
ISBN: 62262402 Pris: 530kr
+ -
Köp

Vi visar vägen till språket!

Nu erbjuder vi tre olika startkit för nyanlända som inte har några förkunskaper i svenska språket. Innehållet i varje bokpaket är anpassat till olika grupper av nyanlända. Paketen som vi erbjuder till ett förmånligt pris innehåller alla titlar som är språkutvecklande och ger olika slags färdighetsträning.

Läs mer

Nyckeln 2016

Språket är den viktigaste nyckeln in i ett nytt samhälle. Därför instiftar nu Sanoma Utbildning priset Nyckeln för att lyfta fram de lärare som bäst lyckats engagera och motivera nyanlända barn, ungdomar eller vuxna att lära sig svenska.

Läs mer

Se inspelat Webbinarium om Förstå språket NO/SO

I det här inspelade webbinariet presenterar författaren Tiia Ojala sitt läromedel Förstå språket NO/SO för nyanlända.

Se webbinarie

Se inspelat webbinarium om Upptäck orden

I det här inspelade webbinariet presenterar författaren Britt Klintenberg sitt uppskattade och lättarbetade material Upptäck orden för nybörjare i svenska.

Läs mer

Kontakta oss

Order och beställning
08-587 642 10


Läromedelsinformation
Malin Gaimer, marknadsförare
malin.gaimer@
sanomautbildning.se

08-587 642 47

Malin Gaimer