Penguin Readers Level 6

Level 6 Advanced (3000 words)

Penguin Readers är lättlästa, spännande och högintressanta bredvidläsningsböcker som passar både lässvaga och läsvana elever i grundskolan. Böckerna är i de flesta fall förkortade och förenklade moderna klassiker.
Uppdelning på olika nivåer (levels) återspeglar den stegrade svårighetsgraden främst baserad på antalet ord i de enskilda böckerna.

The Beach - 100 sidor
"The beach" någonstans i Thailand sägs vara paradiset på jorden. Backpackern Richard tar sig dit men finner att paradiset är rena helvetet!
Omtalad film med Leo DiCaprio i huvudrollen.

The Chamber - 106 sidor
Adam Hall tar frivilligt på sig fallet med en Ku Klux Klanmedlem som dödat två judiska barn. Denne föraktar advokater och vill försvara sig själv i rätten. Men Adam bär på en hemlighet som får mördaren att gå med på det mesta ...

East of Eden - 104 sidor
Familjerna Trask och Hamilton är grannar. Berättelsen om dem handlar om de rika och de fattiga, om mord, svartsjuka och hämnd. En riktig kultfilm med den tidigt bortgångne tonårsidolen James Dean.

Man from the South and Other Stories - 106 sidor
Roald Dahl igen! Sju rysliga historier av det oväntades mästare.

The Runaway Jury - 112 sidor
En rättegång där mycket pengar står på spel går över styr och juryn uppträder märkligt. Är de manipulerade? I så fall av vem - och varför?

The Testament - 112 sidor
En miljardär med obotlig sjukdom begår självmord. Vem ärver alla hans pengar? Inte hyenorna i närmaste släkten i alla fall ...

Penguin Readers Level 6
The Beach
ISBN: 62245696 Pris: 133kr
+ -
Köp
The Chamber
ISBN: 62233600 Pris: 133kr
+ -
Köp
East of Eden
ISBN: 62253813 Pris: 133kr
+ -
Köp
The Runaway Jury
ISBN: 62281595 Pris: 133kr
+ -
Köp

Nyhetsbrev

Vill du ta del av våra nyheter och läromedelsutskick för gymnasie & vuxenutbildning?

Läs mer

Övningsmästaren

Övningsmästaren är en digital portal för ljudfiler, ordträning, hörövningar och begreppsträning inom moderna språk, sfi och matematik.

Läs mer

Kontakta oss

Order och beställning
08-587 642 10
kundtjanst@sanomautbildning.se