Psykologi för projektledare

Projektledarskapet är ett av de svåraste ledarskapsuppdragen man kan ha. Du har stort ansvar men igen eller liten befogenhet. Denna bok vill lära dig hur du samarbetar med andra människor i projekt, vare sig det gäller projektdeltagare, intressenter, styrgrupper eller linjechefer.

Psykologi för projektledare ledsagar dig genom alla projektets stadier - från idéstadiet till avslutet - och de situationer som en projektledare ställs inför. Boken blandar teori med praktik och bokens synsätt präglas av OBM - Organizational Behaviour Management.

Psykologi för projektledare är skriven av Leif E. Andersson. Han är utbildad psykolog och har arbetat med ledarskapsfrågor i många år, bland annat som VD för en projektledarutbildning. Han har även skrivit boken OBM - Ledarskapets psykologi som utkom 2009.

Avsedd för:
Boken vänder sig till eftergymnasiala utbildningar inom projektledning, ledarskap, personalvetenskap och HR. Boken är också lämplig för självstudier av yrkesverksamma projektledare och alla som är intresserade av hur människor fungerar och vilka beteenden som styr oss.
Psykologi för projektledare
Psykologi för projektledare
ISBN: 52327814 Pris: 328kr
+ -
Köp

Nyhetsbrev

Vill du ta del av våra nyheter och läromedelsutskick för gymnasie & vuxenutbildning?

Läs mer