SammanTräffanden

Eva Bernhardtsson

Eva Bernhardtsson har bl.a. arbetat som sfi-lärare i tio år. Hon har även varit testpedagog på sfi-centrum i Stockholm och testat vuxna invandrares muntliga och skriftliga kunskaper i svenska språket och därefter placerat dem på lämplig studienivå.

Eva arbetar numera i sitt företag Svenska Stenarna och skriver och bearbetar texter för information, marknadsföring och utbildning. Hon är också talare i ämnet interkulturell kommunikation.

 

Louise Tarras

Louise Tarras har arbetat inom sfi som lärare i drygt 20 år. Hon har även arbetat som testpedagog och under perioder konstruerat sfi-prov som projektanställd vid Stockholms Universitet.
 
Sedan åtta år undervisar Louise på ivik och ingår även där i en testgrupp. Hon har deltagit i konstruerandet av det digitala ivik-testet som används som inplaceringstest inom ivik-organisationen.

SammanTräffanden
SammanTräffanden
ISBN: 52303474 Pris: 98kr
+ -
Köp

Dina synpunkter är viktiga för oss!

Nyhetsbrev

Vill du ta del av våra nyheter och läromedelsutskick för gymnasie & vuxenutbildning?

Läs mer

Följ Svenskrummet på Facebook!

Svenskrummet på Facebook är till för dig som är lärare i svenska och sfi/svenska som andraspråk.

Till Svenskrummet

Se inspelat webbinarium om Språkvägen Att börja med för sfi kurs B och C

I det här inspelade webbinariet får du en presentation av Språkvägen från författaren Caroline Söderqvist som berättar hur materialet hjälper eleverna att komma igång med språket och hur de får grundläggande kunskaper för att kunna ta sig vidare.

Läs mer

Kontakta oss

Order och beställning
08-587 642 10
kundtjanst@sanomautbildning.se