Taking the Lead

Taking the Lead är den engelska översättningen av den mycket uppskattade boken Ny chef. Boken ger praktisk och mental beredskap för nya chefer och ledare - även för ledare utan chefsmandat. Boken är indelad i fyra block: Leadership, The group, Communication och Taking command.

Taking the Lead behandlar det viktigaste som en nybliven eller tillträdande chef eller ledare behöver känna till och lära sig. Teori varvas med inspirerande exempel från verkligheten. Boken innehåller också övningar samt intervjuer med chefer, rekryterare och HR-proffs.

Den engelska utgåvan är framtagen för att fungera i internationella miljöer, exempelvis på engelskspråkiga kurser eller på företag där koncernspråket är engelska. Vissa förändringar av texten har gjorts för att passa internationella sammanhang. Innehållet präglas dock fortfarande av en svensk syn på organisation och ledarskap, där även "mjukare" aspekter diskuteras, bland annat hållbart ledarskap.

Taking the Lead är skriven av Eva Norrman Brandt. Eva har mångårig erfarenhet som organisationskonsult, chefsutvecklare och psykoterapeut.
Taking the Lead
Taking the Lead
ISBN: 52326510 Pris: 277kr
+ -
Köp

Pressmeddelanden

Vet du hur EU:s nya dataskyddsförordning kommer påverka ditt arbete? Dataskyddsförordningen, eller GDPR som den ofta kallas, gäller i Sverige fr o m 25 maj 2018 och har förenats med kännbara sanktioner.

- Här hittar du våra senaste pressmeddelanden.

Läs mer

Nyhetsbrev

Vill du ta del av våra nyheter och läromedelsutskick för högskola, universitet och eftergymnasiala utbildningar?

Läs mer

Katalog Universitet Högskola

Här kan du bläddra i och ladda ner vår högskolekatalog

Klicka här för att bläddra

Klicka här för att ladda ner

Lärarexemplar

Beställ ditt eget lärarexemplar.

Läs mer