Voci italiane

Voci italiane

Antologia della nuova letteratura italiana - Italienska litterära röster från de senaste åren! Voci italiane är en antologi med texter skrivna av moderna italienska skönlitterära författare. Texterna är tagna ur uppmärksammade och uppskattade verk från de senaste 10 åren och representerar olika litterära genres och temaområden.

Boken är avsedd för studier i italienska från steg 3 och uppåt på gymnasiet, vuxenutbildningen och studieförbunden, men kan även med fördel användas på högskola och universitet. Texterna är valda med omsorg för att fungera redan på en relativt låg språklig nivå. Stor vikt är lagd vid att göra ordlistorna omfattande och övningarna varierande för olika språkliga nivåer.

Varje text kombineras med en författarpresentation och en introduktion till det textavsnitt som följer. Susanna Tamaro, Paolo Giordano, Marco Lodoli, Paola Mastrocola samt den mycket uppmärksammade Roberto Saviano är några av författarna som finns representerade.

Efter varje text ligger en ordlista och ett övningsavsnitt med textförståelse, träning av ord och uttryck och diskussionsämnen. Övningarna ligger på olika nivåer för att alla läsare ska hitta något som passar deras nivå.

Som ett ytterligare stöd för förståelsen i läsningen finns på flikar på omslaget hjälp med den litterära dåtidsformen passato remoto, som vissa läsare kanske inte har stött på.

Voci italiane
Voci italiane, Antologia della nuova letteratura italiana
ISBN: 62296551 Pris: 370kr
+ -
Köp

Pressmeddelanden

Senaste inom agilt ledarskap för nya chefer

- Här hittar du våra senaste pressmeddelanden.

Läs mer

Nyhetsbrev

Vill du ta del av våra nyheter och läromedelsutskick för högskola, universitet och eftergymnasiala utbildningar?

Läs mer

Katalog Universitet Högskola

Här kan du bläddra i och ladda ner vår högskolekatalog

Klicka här för att bläddra

Klicka här för att ladda ner

Katalog Eftergymnasiala utbildningar

Här kan du bläddra i och ladda ner vår katalog för eftergymnasiala utbildningar 2015-2016

Klicka här för att bläddra och ladda ner

Lärarexemplar

Beställ ditt eget lärarexemplar.

Läs mer