Redaktör inom företagsekonomi

Sanoma Utbildning söker redaktör inom företagsekonomi

Sanoma Utbildning är ett av Sveriges ledande läromedelsförlag och ingår i den internationella mediekoncernen Sanoma. Vi ger ut läromedel från förskola upp till högskola och är en del av Sanoma Learning-divisionen, som har verksamhet i Holland, Finland, Ungern, Belgien, Polen och Sverige. Förlaget finns i trevliga lokaler på Kungsholmen i Stockholm och har ca 70 anställda. Läs gärna mer på www.sanomautbildning.se och www.sanoma.com 

Redaktör Företagsekonomi till Sanoma Utbildning
Är du den drivande och professionella redaktör vi söker?

Vi söker en redaktör som kan driva bokprojekt inom ämnena företagsekonomi och juridik för gymnasiet. Du kommer att vara navet mellan författare, formgivare och referensgrupp. Arbetet ställer krav på goda kunskaper i ämnet företagsekonomi, särskilt redovisning, och förmåga att självständigt driva projekt.

I din roll som redaktör kommer du att vara drivande i att producera det pedagogiska materialet både genom att själv skapa och utveckla det, men också genom nära samarbete med kollegor samt med externa resurser och författare.

Vi söker dig som är eller har tidigare erfarenhet som lärare i företagsekonomi på gymnasiet. Du har en mycket god språklig förmåga och trivs att arbeta med stora textmängder. Du kan initiera och driva egna projekt, samt är resultatorienterad. Du trivs att arbeta självständigt, är strukturerad och noggrann med social förmåga. Då arbetet tidvis sker under stor tidspress är du stresstålig. Tidigare arbete inom förlagsvärlden är meriterande men inte nödvändigt.

Vi erbjuder en öppen och stimulerande arbetsplats med kollegor som alla delar en passion för att utveckla pedagogiska produkter av hög kvalitet.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde omgående.I denna process samarbetar Sanoma med Manpower.

Du ansöker tjänsten via länken:
www.annonsoversikt.monster.se/sanoma-utbildning

Vi har ett löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista datum. Vid frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Camilla Ögren, 

Välkommen med din ansökan!

Fråga Sanoma Utbildning