Säljare

Vill du vara med och sälja framtidens läromedel?

Sanoma Utbildning är ett av Sveriges ledande läromedelsförlag och ingår i den internationella mediekoncernen Sanoma Oy, som är börsnoterade på Nasdaq OMX i Helsingfors. Sanoma Utbildning ger ut läromedel från förskola till högskola. Den svenska verksamheten sitter i trevliga lokaler på Kungsholmen i Stockholm och har ca 70 anställda samt ca 900 frilansande författare. Läs mer om företaget på www.sanomautbildning.se samt www.sanoma.com

Sanoma Utbildning söker nu en driven och självgående säljare. Vi erbjuder dig en öppen och prestigelös atmosfär med stor möjlighet att påverka. Som säljare är du en del av Sanoma Utbildnings marknads- och försäljningsavdelning.

Vi söker dig som arbetar eller har arbetat som lärare och som har erfarenhet inom och stort intresse för försäljning. Körkort är nödvändigt samt möjlighet till resande om minst 2- 3 dagar per vecka och att till viss del arbeta på kvällar. 

Dina primära ansvarsområden

Sälja Sanoma utbildnings portfölj av printade och digitala läromedel till högstadium och gymnasium i hela Sverige.
Proaktivt kontakta och boka möten med skolor, kommuner, skolledare, rektorer, lärare och övriga målgrupper.
Självständigt genomföra säljbesök på skolor i hela landet.
Delta i mässor och utställningar.
Föra diskussioner med skolor om deras digitala utveckling

Vi söker dig som har god erfarenhet av digitala verktyg och du bör kunna arbeta såväl självständigt som i grupp. Du är strukturerad och noggrann och har god social kompetens.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med start senast januari 2017

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Marknads- och försäljningschef Christer Carlberg på tel 08-587 642 98 eller e-mail christer.carlberg@sanomautbildning.se.

Skicka din ansökan senast den 14 november 2016 till jobb@sanomautbildning.se och märk din mailansökan med ”säljare” i ämnesraden. Urval och intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Fråga Sanoma Utbildning