Se webbinarium om Pejlo

Se webbinarium om Pejlo

Webbinarium om Pejlo digitala diagnoser - så här kommer du igång! 
I det här inspelade webbinariet får du en genomgång av hur du kommer igång med Pejlos diagnoser. Du får bland annat reda på hur du loggar in, lägger upp klasser och tilldelar diagnoser till dina elever.

Webbinarium om Pejlo digitala diagnoser i svenska för åk 6, 7 och 9
I det här inspelade webbinariet får du en introduktion till våra digitala diagnoser i svenska för åk 6, 7 och 9 av vår redaktör Per Olsson. Han  berättar hur du med Pejlo sparar tid och stöttar dina elever. Per presenterar också tillhörande träningsmaterial som är ett värdefullt komplement till diagnoserna.

Webbinarium om Pejlo Insikt - digitala diagnoser i matematik för åk 6 och 9
I det här inspelade webbinariet får du en introduktion till Pejlo Insikt av vår redaktör Pia Ersmark.  Pejlo Insikt kan genomföras när som helst under året men med fördel inför det nationella provet.

Webbinarium om Pejlo Uppstart - digitala diagnoser i matematik för åk 7 och Gy1
I det här inspelade webbinariet får du en introduktion till Pejlo Uppstart i matematik av redaktör Pia Ersmark. Pejlo Uppstart är självrättande diagnoser som utgår från det centrala innehållet och kunskapskraven. Diagnosen är avsedd att användas vid läsårets början.

Webbinarium om Pejlo digitala diagnoser i matematik –  så här arbetar du med resultatet
I det här inspelade webbinariet får du en genomgång av hur du kan arbeta med resultatet i Pejlo efter att dina elever har genomfört sina diagnoser. Du får tips om hur du på bästa sätt följer upp och kan stötta dina elever på både elev- och klassnivå.