• Språklust 1

  Språklust 1 är en handledning till förskolepersonal i det viktiga arbetet med språkstimulans. Den innehåller lekfulla språkövningar för tio veckor samt tips och idéer till ett lustfyllt arbetssätt.Med det nya materialet Språklust 1, Titta vad jag kan! ges möjligheten att kartlägga varje 5-årings språkutveckling, inför övergången till förskoleklass.

  Läs mer

 • Sifferlandet

  Sifferlandet är en rikt illustrerad bok fylld med sagor och material att laminera. Med hjälp av bokens anvisningar, tips och råd kan du som pedagog inspirera barnen att utforska olika matematiska begrepp på ett kreativt och fantasifullt sätt.

  Läs mer

 • En rolig samling

  En bok för förskolan och förskoleklassen, fylld av idéer och tips, samt 245 tydliga och fint illustrerade kort med sånger, lekar, sånglekar, fingerlekar, rim & ramsor. Korten är lätta att klippa ut och laminera! På en medföljande cd finns ett urval av sångerna och sånglekarna från korten.

  Läs mer

Språklust 1 Titta vad jag kan

Nu har det kommit en bok i vår populära Språklustserie som heter Språklust 1, Titta vad jag kan!

Läs mer

Språklust genom sagor

Språklust genom sagor är en inspirationskälla till alla som arbetar med barn och vill utveckla sagostunden till en härlig gemensam upplevelse för alla!

Läs mer

En rolig samling

En rolig samling är en bok med mängder av roliga idéer och handfasta tips inför samlingen i förskolan.

Läs mer

Sifferlandet

Sifferlandet är en handledning som gör det lätt att på ett kreativt och fantasifullt sätt inspirera barnen att utforska och träna grundläggande matematiska begrepp.

Läs mer