ABC-boken

ABC-boken

En bok för det första bokstavsarbetet. Varje bokstav har ett uppslag, där barnen kan rita, måla och skriva. Vänstersidan är olinjerad och ger stort utrymme för barnens eget skapande. På högersidans övre del finns linjer att skriva på. Nedre delen av sidan rymmer en liten bokstavsvers och plats att klistra in en bild till bokstaven. Bokstavsbilderna finns som klisterbilder i en ficka längst bak i boken.

På första sidan visas hela alfabetet. Genom att färglägga bokstäver kan barnen markera hur långt de kommit i sitt bokstavsarbete.

Bokstavsbilderna finns även att köpa i A4-format.

ABC-boken
ABC-boken
ISBN: 62227005 Pris: 87kr
+ -
Köp

Vi är redo för en bra start – är du?

Gör dig redo för höstens elevkull. Nu har du möjlighet att ge eleverna som börjar förskoleklassen till hösten en riktigt bra start!
Tillsammans med våra författare har vi tagit fram läromedel i engelska, svenska och matematik. När du väljer att använda Champ F-2, Koll på matematik F,  och ZickZack F, kan du känna dig säker på att dina elever lär för framtiden.

Läs mer genom att klicka på titlarna

Glöm inte att beställa bingel!

Fr.o.m. höstterminen 2018 kostar en årslicens för en skola 1895:-. Då får skolan tillgång till alla öar och alla läromedel från åk F–6 för samtliga elever och lärare. För skolor som inte har binglat tidigare tillkommer en uppstartsavgift om 895:-.

”Det man binglar blir man bra på!”

Klicka här för anmälan till bingel

Klassrummet

Genom att följa Klassrummet på FB får du idéer, lektionstips, nyheter och inspiration som rör din undervisning.

Klicka här för att komma till Klassrummet

Kontakta oss

Order och beställning
08-587 642 10
kundtjanst@sanomautbildning.se