Filipin

Filipin

Ett heltäckande material för förskoleklassen!
Lärarens resursbok innehåller tips och idéer för hela läsåret, en årsplanering med sju grundläggande teman samt fyra årstidskapitel om djur och natur. I varje tema ingår förslag på lekar, sånger, spel, skapande verksamhet och mycket mera.

Filipins teman Hej, jag heter Filipin! (jaguppfattning) Leklådan (omvärldsorientering) Stjärnor (rymden och geometriska former) Ord och bokstäver Siffror Klockan och tiden Bondgårdens djur

Barnens arbetsmaterial består av två böcker: Temaboken innehåller roliga arbetsuppgifter till varje tema samt sju temabilder och sju hemuppgifter. Årstidsboken innehåller fyra årstidsbilder samt arbetsuppgifter om årstider, djur och natur.

Handdockan Filipin lär eleverna känna genom de berättelser som finns i Lärarens resursbok.

Filipin
Filipin Årstidsboken
ISBN: 62253868 Pris: 40kr
+ -
Köp

Vi är redo för en bra start – är du?

Gör dig redo för höstens elevkull. Nu har du möjlighet att ge eleverna som börjar förskoleklassen till hösten en riktigt bra start!
Tillsammans med våra författare har vi tagit fram läromedel i engelska, svenska och matematik. När du väljer att använda Champ F-2, Koll på matematik F,  och ZickZack F, kan du känna dig säker på att dina elever lär för framtiden.

Läs mer genom att klicka på titlarna

Glöm inte att beställa bingel!

Fr.o.m. höstterminen 2018 kostar en årslicens för en skola 1895:-. Då får skolan tillgång till alla öar och alla läromedel från åk F–6 för samtliga elever och lärare. För skolor som inte har binglat tidigare tillkommer en uppstartsavgift om 895:-.

”Det man binglar blir man bra på!”

Klicka här för anmälan till bingel

Klassrummet

Genom att följa Klassrummet på FB får du idéer, lektionstips, nyheter och inspiration som rör din undervisning.

Klicka här för att komma till Klassrummet

Kontakta oss

Order och beställning
08-587 642 10
kundtjanst@sanomautbildning.se