Samtalet som grund


Samtalet som grund
- om den första skriv- och läsutvecklingen

Vad kan få elever - även de som från början visar stort motstånd - att känna lust och vilja att lära, ställa frågor, skriva och läsa?

I Samtalet som grund berättar Ulla Wagner hur eleverna kan göras medvetna om sitt eget lärande.

Ulla Wagner beskriver ett tematiskt arbetssätt där elevernas föreställningar och frågor styr verksamheten och där samtal, skrivande, läsande och andra språkliga uttryck blir redskap för kunskapsutveckling och omvärldsuppfattning.

I boken beskriver Ulla Wagner ett arbetssätt där det tematiska innehållet och barnens föreställningar och frågor styr verksamheten och där samtalet, tillsammans med skrivandet, läsandet och andra språkliga uttryck, blir redskap för kunskapsutveckling och omvärldsuppfattning.

Boken vänder sig till grundskollärare, specialpedagoger, förskollärare, fritidspedagoger och blivande lärare alla kategorier.

Samtalet som grund
Samtalet som grund
ISBN: 62260293 Pris: 317kr
+ -
Köp

Glöm inte att beställa bingel!

Fr.o.m. höstterminen 2018 kostar en årslicens för en skola 1895:-. Då får skolan tillgång till alla öar och alla läromedel från åk F–6 för samtliga elever och lärare. För skolor som inte har binglat tidigare tillkommer en uppstartsavgift om 895:-.

”Det man binglar blir man bra på!”

Klicka här för anmälan till bingel

Sanoma Utbildning 25 år

Sanoma Utbildning har sedan starten 1993 utmanat det konventionella när vi utvecklat våra läromedel. Vårt mål är att stötta och vägleda lärare och att uppmuntra elevers nyfikenhet att lära. Det är vår historia – men också vår framtid.

Klassrummet

Genom att följa Klassrummet på FB får du idéer, lektionstips, nyheter och inspiration som rör din undervisning.

Klicka här för att komma till Klassrummet

Med datorn som skrivverktyg

Låt datorn vara det dominerande skrivverktyget i läs- och skrivundervisningen de första åren i skolan.

Läs mer