Penguin Readers Level 3

Level 3 Pre-Intermediate (1 050 ord)

Penguin Readers är lättlästa, spännande och högintressanta bredvidläsningsböcker som passar både lässvaga och läsvana elever i grundskolan. Böckerna är i de flesta fall förkortade och förenklade moderna klassiker.
Uppdelning på olika nivåer (levels) återspeglar den stegrade svårighetsgraden främst baserad på antalet ord i de enskilda böckerna.

Braveheart - 41 sidor
William Wallace ledde skottarnas uppror mot engelsmännen. Hans mod ingjöt hopp i ett helt folk. Filmad med Mel Gibson i huvudrollen.

The Fugitive - 42 sidor
Dr Kimble blir falskt anklagad för mordet på sin hustru och därmed jagad av polisen. Enda sättet att rentvå sig är att hitta den riktige mördaren, den enarmade mannen ...

The Ghost in the Guitar - 40 sidor
Katy och hennes pojkvän Tom spelar i ett band. När Tom köper en ny gitarr blir han "annorlunda" på ett märkligt sätt men spelar bättre än någonsin. Katy försöker att få fram uppgifter om gitarrens förre ägare. Det hon får reda på skrämmer henne ...

Princess Diana
Vi får följa hela den tragiska sagan om folkets prinsessa från barndomen till äktenskapet med prins Charles och livet som mamma och medlem av det engelska kungahuset. Illustrerad med färgfoton.

Psycho - 42 sidor
Marion är på flykt och tar in på ett motell. Det är början på en riktig mardröm … Klassisk skräckbok, filmad av Hitchcock.

Penguin Readers Level 3
Braveheart
ISBN: 62228149 Pris: 133kr
+ -
Köp
The Ghost in the Guitar
ISBN: 62232955 Pris: 133kr
+ -
Köp
Princess Diana
ISBN: 62228194 Pris: 133kr
+ -
Köp
Psycho
ISBN: 62228217 Pris: 133kr
+ -
Köp

Vilka är fördelarna och vad tillför digitala läromedel?

Här delar Oskar Lindmark, lärare och redaktör i engelska, med sig av sina synpunkter.

Se inspelat webbinarium om Awesome English

Här erbjuder vi möjligheten att få en genomgång av det nya läromedlet i engelska för åk 7-9.

Läs mer

Övningsmästaren

Övningsmästaren är en digital portal för ljudfiler, ordträning, hörövningar och begreppsträning inom moderna språk, sfi och matematik.

Läs mer

Redaktionen tipsar

A good read

Kontakta oss

Order och beställning
08-587 642 10
kundtjanst@sanomautbildning.se