Nyhet! Matte Direkt digital

Kampanjen är avslutad!
Vid frågor kontakta helena.fridstrom@sanomautbildning.se

Till hösten lanserar vi på Sanoma Utbildning en helt ny digital version av våra kända och etablerade läromedel. Vi utgår från ett beprövat och genomarbetat innehåll som vi vet fungerar och engagerar eleverna. Just nu håller vi på att utveckla den digitala versionen av Matte Direkt. Inför höstterminen 2017 släpper vi därför en betaversion* av Matte Direkt digital. Vi önskar samarbeta med ett antal skolor under den här testperioden.

Är din skola nyfiken på att testa Matte Direkt 7 digital? Anmäl ditt intresse i formuläret nedan.

Om Matte Direkt digital
I Matte Direkt digital finns texter, ljud, bilder och interaktiva klassrumsövningar samlat på ett och samma ställe. Många övningar är självrättande, andra ger möjlighet till öppna svar.

Vi strävar alltid efter att ge dig som lärare de bästa tänkbara förutsättningarna för att bedriva undervisning. Det ska vara smidigt, tidsbesparande och tryggt att arbeta digitalt! Ett inbyggt lärarstöd vägleder dig genom materialet, med exempelvis instruktioner och pedagogiska planeringar. Här finns också en resultatvy som ger dig en tydlig överblick hur det går för dina elever. Med ett klick får du svar på hur klassen ligger till och kan därmed anpassa din undervisning efter individuella förutsättningar och behov.

*En betaversion är en icke fullständig version av en digital produkt. Den är fortfarande under utveckling, kan innehålla defekter och alla planerade funktioner är ännu inte färdiga. Vi strävar efter att erbjuda våra användare så kompletta och behovsuppfyllande digitala läromedel som möjligt och därför vill vi samarbeta med utvalda pilotskolor för testning av Matte Direkt digital innan vi lanserar en fullständig version. Betastämpeln försvinner i samband med vår lansering. Självklart ska det vara smidigt för er att prova. Under hela perioden kan ni räkna med vår support.

Blended learning

Maxa din undervisning – mixa digitala och tryckta läromedel.

Demo

Matematikrummet

Tips, inspiration, nyheter, unikt material och mycket mer inom ämnet matematik för högstadiet och gymnasiet.

Följ oss på Facebook!

Nyhetsbrev

Vill du ta del av våra nyheter och läromedelsutskick för årskurs 6-9?

Läs mer

Vilka är fördelarna och vad tillför digitala läromedel?

Här delar Helena Fridström, lärare och redaktör i matematik, med sig av sina synpunkter.

Kontakta oss

Order och beställning
08-587 642 10
kundtjanst@sanomautbildning.se