Super - Tyska hörövningar 1-2

Med Tyska hörövningar får dina elever goda möjligheter att utveckla sin hörförståelse. De många varierade hörövningarna hjälper eleverna att utveckla lyssnarstrategier samtidigt som deras självförtroende stärks. Eleverna uppmuntras att utgå från det de faktiskt förstår istället för att fastna på svåra ord.

Tyska hörövningar för Tyska 1-2 består av ett kopieringsunderlag med 24 hörövningar och en kompletterande lärar-cd med alla inspelade texter. De första övningarna är riktade till nybörjare, alltså från åk 6. Hörövningarnas svårighetsgrad ökas stegvis och bland övningarna finns en mängd varierade frågetyper. Materialet lämpar sig även för repetition och träning inför Skolverkets provmaterial. De ämnen som behandlas i hörövningarna är relevanta ämnen för elever på högstadiet, t.ex. att uppfatta enkla ord, telefonsamtal, inköp, att beställa på café, klockan, vägbeskrivningar, nyheter samt ett flertal realiatexter.

Super - Tyska hörövningar 1-2
Super Tyska hörövningar 1-2 Kopieringsunderlag
ISBN: 52314289 Pris: 891kr
+ -
Köp
Super Tyska hörövningar 1-2 Cd
ISBN: 52314296 Pris: 488kr
+ -
Köp
Super Tyska hörövningar 1-2 online (mp3-filer) 1 år
ISBN: 52355343 Pris:
+ -
Köp

Övningsmästaren

Övningsmästaren är en digital portal för ljudfiler, ordträning, hörövningar och begreppsträning inom moderna språk, sfi och matematik.

Läs mer

Nyhetsbrev

Vill du ta del av våra nyheter och läromedelsutskick för årskurs 6-9?

Läs mer

Kontakta oss

Order och beställning
08-587 642 10
kundtjanst@sanomautbildning.se