Goodwill Redovisning 2

Om författarna

Christer Johansson är ekonomie doktor från Handelshögskolan i Stockholm och har mångårig erfarenhet av undervisning inom både extern redovisning och ekonomistyrning, bl.a. från Stockholms Universitet och Handelshögskolorna i Stockholm och Göteborg. Han undervisar också på Executive Education både i Sverige och utomlands.

Rolf Johansson är civilekonom och lärare i företagsekonomi och redovisning på Företagsekonomiska Institutet i Stockholm. Han har även mångårig erfarenhet av praktiskt ekonomiarbete och från undervisning på ledarskapsutbildningar i näringslivet.

 

Gunvor Pautsch, tidigare, chef för Bokföringsnämnden med ansvar för att ta fram underlag för Bokföringsnämndens normgivning. Gunvor Pautsch är en av landets ledande experter inom redovisningsområdet med lång erfarenhet som författare och som föreläsare och lärare på utbildningar för studenter och yrkesverksamma.

Alla rättigheter till hemsidan  innehas gemensamt av Christer Johansson, Rolf Johansson, Gunvor Pautsch och Sanoma Utbildning AB.

Goodwill Redovisning 2
Goodwill Redovisning 2 Faktabok
ISBN: 52309742 Pris: 380kr
+ -
Köp
Goodwill Redovisning 2 Uppgiftsbok med lösningar
ISBN: 52309353 Pris: 369kr
+ -
Köp

Goodwill Företagsekonomi 2 Ny upplaga!

Goodwill Företagsekonomi 2 har uppdaterats och innehåller bland annat ett helt nytt kapitel om digital marknadsföring!

Läs mer

Nyhetsbrev

Vill du ta del av våra nyheter och läromedelsutskick för gymnasie & vuxenutbildning?

Läs mer

Kontakta oss

Order och beställning
08-587 642 10
kundtjanst@sanomautbildning.se