Penguin Readers Level 4

Level 4 Intermediate (1 650 words)

Penguin Readers är lättlästa, spännande och högintressanta bredvidläsningsböcker som passar både lässvaga och läsvana elever i grundskolan. Böckerna är i de flesta fall förkortade och förenklade moderna klassiker.
Uppdelning på olika nivåer (levels) återspeglar den stegrade svårighetsgraden främst baserad på antalet ord i de enskilda böckerna.

The Bourne Identity - 88 sidor
En man blir skjuten flera gånger. Vem vill döda honom - och varför? Mannen har tappat minnet. Vem är han? Vad är han? Han försöker förtvivlat hitta sig själv. Ska han hinna innan nästa mordförsök?

The Interpreter - 80 sidor
Tolken Silvia arbetar i FN-huset i New York. En dag avlyssnar hon ett hemligt samtal med planer på att störta en regering. För Silvia gäller det att få någon att tro henne - innan hon själv blir likviderad. Spännande politisk thriller med Nicole Kidman i filmhuvudrollen.

Seven - 53 sidor
En häftig thriller om jakten på en pervers seriemördare med de sju dödssynderna som drivkraft för sitt onda uppsåt.

Penguin Readers Level 4
The Bourne Identity
ISBN: 52301746 Pris: 133kr
+ -
Köp
The Interpreter
ISBN: 62267513 Pris: 133kr
+ -
Köp
Seven
ISBN: 62228286 Pris: 133kr
+ -
Köp

Sanoma Utbildning 25 år

Sanoma Utbildning har sedan starten 1993 utmanat det konventionella när vi utvecklat våra läromedel. Vårt mål är att stötta och vägleda lärare och att uppmuntra elevers nyfikenhet att lära. Det är vår historia – men också vår framtid.

Nyhetsbrev

Vill du ta del av våra nyheter och läromedelsutskick för gymnasie & vuxenutbildning?

Läs mer

Övningsmästaren

Övningsmästaren är en digital portal för ljudfiler, ordträning, hörövningar och begreppsträning inom moderna språk, sfi och matematik.

Läs mer

Kontakta oss

Order och beställning
08-587 642 10
kundtjanst@sanomautbildning.se