Penguin Readers Level 6

Level 6 Advanced (3000 words)

Penguin Readers är lättlästa, spännande och högintressanta bredvidläsningsböcker som passar både lässvaga och läsvana elever i grundskolan. Böckerna är i de flesta fall förkortade och förenklade moderna klassiker.
Uppdelning på olika nivåer (levels) återspeglar den stegrade svårighetsgraden främst baserad på antalet ord i de enskilda böckerna.

The Beach - 100 sidor
"The beach" någonstans i Thailand sägs vara paradiset på jorden. Backpackern Richard tar sig dit men finner att paradiset är rena helvetet!
Omtalad film med Leo DiCaprio i huvudrollen.

East of Eden - 104 sidor
Familjerna Trask och Hamilton är grannar. Berättelsen om dem handlar om de rika och de fattiga, om mord, svartsjuka och hämnd. En riktig kultfilm med den tidigt bortgångne tonårsidolen James Dean.

Penguin Readers Level 6
East of Eden
ISBN: 62253813 Pris: 133kr
+ -
Köp

Sanoma Utbildning 25 år

Sanoma Utbildning har sedan starten 1993 utmanat det konventionella när vi utvecklat våra läromedel. Vårt mål är att stötta och vägleda lärare och att uppmuntra elevers nyfikenhet att lära. Det är vår historia – men också vår framtid.

Nyhetsbrev

Vill du ta del av våra nyheter och läromedelsutskick för gymnasie & vuxenutbildning?

Läs mer

Övningsmästaren

Övningsmästaren är en digital portal för ljudfiler, ordträning, hörövningar och begreppsträning inom moderna språk, sfi och matematik.

Läs mer

Kontakta oss

Order och beställning
08-587 642 10
kundtjanst@sanomautbildning.se