Super - Tyska hörövningar 3-4

Super - Tyska hörövningar 3-4
Med Tyska hörövningar får dina elever goda möjligheter att utveckla sin hörförståelse. De många varierade hörövningarna hjälper eleverna att utveckla lyssnarstrategier samtidigt som deras självförtroende stärks. Eleverna uppmuntras att utgå från det de faktiskt förstår istället för att fastna på svåra ord.

Tyska hörövningar för Tyska 3-4 består av ett kopieringsunderlag med 24 hörövningar och en kompletterande lärar-cd med alla inspelade texter. Hörövningarnas svårighetsgrad ökas stegvis och bland övningarna finns en mängd varierade frågetyper. Här inleds varje övning med en instruktion på tyska och de längre texterna är uppdelade i flera delar med inplanerade pauser i uppspelningen. Texterna består mestadels av dialoger, men även brev, nyhetssändningar och realiatexter finns representerade.

Super - Tyska hörövningar 3-4
Super Tyska hörövningar 3-4
ISBN: 52314302 Pris: 891kr
+ -
Köp
Super Tyska hörövningar 3-4 Cd
ISBN: 52314319 Pris: 488kr
+ -
Köp

Sanoma Utbildning 25 år

Sanoma Utbildning har sedan starten 1993 utmanat det konventionella när vi utvecklat våra läromedel. Vårt mål är att stötta och vägleda lärare och att uppmuntra elevers nyfikenhet att lära. Det är vår historia – men också vår framtid.

Nyhetsbrev

Vill du ta del av våra nyheter och läromedelsutskick för gymnasie & vuxenutbildning?

Läs mer

Övningsmästaren

Övningsmästaren är en digital portal för ljudfiler, ordträning, hörövningar och begreppsträning inom moderna språk, sfi och matematik.

Läs mer

Kontakta oss

Order och beställning
08-587 642 10
kundtjanst@sanomautbildning.se